Starten på noe nytt

Da er det på tide å starte med blanke ark…

Jeg har tidligere, som sikkert mange har sett, hatt flere blogger og websider oppe i løpet av mine 30 år på jorden. Nå er samtlige nedlagt, og blir erstattet av denne siden, hvor innholdet skal være litt mer blandet, men også litt fokusert på livet mitt som en kreativ sjel som liker å trene, trene andre og jobbe med musikk- og videoproduksjon.

post

På tidligere sider har jeg hatt mye fokus på treningen og treningsgrupper, treningstips, guider, øvelsesbanker etc, men dette blir det fint lite fokus på her. Dette blir mer en ren blogg, hvor jeg støtt og stadig oppdaterer dere på mitt liv som fotograf, musikker, PT og generelt, freelancer.

Til høsten starter et helt nytt kapitel i livet mitt, og det er også litt i den anledning at denne bloggen blir startet opp.

Denne uken fikk jeg beskjed om at jeg har fått godkjent opptak til Høyskolen Kristiania, på studiet Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling.
En tverrfaglig Bachelor som går ut på å lære om hvordan starte, drive og utvikle en bedrift fra konsept til suksess, hvordan bryte opp strukturer i næringslivet for å gjøre de bedre o.l.
Dette er noe jeg gleder meg stort til å ta fatt på, og det kommer til å henge litt sammen med en del aktivitet på denne siden og på YouTube 🙂

 

Så stay tuned folkens, denne siden blir oppdatert 2-3 ganger i uken med artikler om hverdagslivet, jobb, aktuelle temaer i samfunnet og ikke minst – litt trening i blant 🙂 

 

-Ørna

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s