Hetebølge, Idrettsleir og umulig å trene…

IMG_0870
Utsikten halvveis i dagens joggetur over Kjelsås

De fleste har vel fått med seg at det i det siste har vært ekstremt varmt i Norge. – det vil si at har du ikke fått det med deg har du neppe vært i Norge.
Midt oppe i det hele har jeg hatt en uke på sørlandet med idrettsleir for ungdom på Tromøya hvor jeg var film- og mediaansvarlig, og kona var med som miljøkontakt. 

Men nok snikksnakk. Det største problemet jeg kjenner om dagen er faktisk at det blir for varmt til å trene, for varmt til å være for mye ute og heller ikke helt ok å sitte i sofaen å se på tv. De siste dagene har jeg i grunn bare buret meg inne hele dagen med lettere hodepine og lite søvn. Etter at sola går ned for kvelden er det endelig levelig ute og det er mulig å ta seg en løpetur 🙂 

Den siste tiden har jeg roet noe ned på distanser og tempo, men heller blitt enig med meg selv om å bruke løpingen som ren trening. Da ender det som alltid opp med at jeg løper mye intervaller langs Akerselva og over Kjelsås. Ikke akkurat den morsomste måten å trene på, men det er deilig uansett å komme seg ut i kveldinga og løpe en liten tur i Oslo-marka.

IMG_0867
Akkurat passe deilig på toppen av Kjelsås kl. 23:15 på onsdag 🙂

Årets Idrettsleir gikk jo også av stabelen nylig.
Idrettsleiren Hove
er noe jeg har viet mye av mitt liv til i mange år, og det er noe jeg kommer til å fortsette å vie mye tid til i årene fremover også. I år var mitt 5 år som instruktør/leder på leiren, og det endte med en liten påskjønnelse fra leirsjefen i form av Aust-Agder Idrettskrets pokal 🙂
Selve leiren er ment for ungdommer mellom 13 og 17 år, og er laget av ungdommer fra 18 år og oppover. Et fantastisk prosjekt jeg er stolt av å være en del av og som jeg håper jeg får lov å være en del av i mange år fremover. De siste årene har jeg jobbet med media på leiren, og ender som regel opp med å lage en leirfilm pluss litt promobilder o.l.

Nå er det straks klart for en tur til Valdres. Som de færreste vet, men kanskje har hørt er jeg opprinnelig fra Valdres, og reiser dit så ofte som mulig for å besøke slekt og venner. 
Nå er det huset til mor som står for tur å renoveres litt.
Det gamle posthuset i Øye i Vang Kommune må ryddes ned ganske mye før vi får pusset det litt opp. – Følg med i uken fremover så kommer det nok fort noen innlegg om dette også.
Senere i juli går turen nordover til Lenvik for å bygge videre på familiehytten etter bestefar i nord. En koselig liten plass på toppen av Kistefjell innenfor Senja i Troms. mer om det senere.

Men først – I morgen er det Silver Spoons siste liveopptreden før sommerferien. Vi spiller opp til fest for Valle Aktivitetssenter i parken mot Valle Hovin, og alle er velkommen til å nyte musikken, stemningen og kanskje litt godt å drikke å spise… 
Nå er det heldigvis bare noen få timer igjen til solen går ned over Oslo, så dagens langkjøring på 8 km kan snart tas fatt på 🙂 

 

-Jørn-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s