Ferie og utetrening

Som så mange har fått med seg er det den såkalte ferietiden i Norge om dagen. Folk forlater storbyen og reiser til fjells, sjøs og ikke minst til utlandet. Ikke forstår jeg hvorfor folk reiser til utlandet når vi har det varmest i Europa, men det får så være..
Men, en ting mange glemmer i ferien er å holde formen vedlike. I følge mange er dette fordi man ikke har muligheten der man er. La oss ta en titt på det…

Selv er jeg fast bestemt på at ferietid er det samme som normaltid. I livet som freelancer og den senere tiden som personlig trener har jeg fått det inn i hodet at det er i grunn ikke mye som heter ferie, og derfor må også mulighetene for å trene tilpasses hvor man evt er til enhver tid så man får trent 🙂 
I den forbindelse har jeg blitt fantastisk glad i utetrening. Det har jo ikke gått forbi så veldig mange at jeg er veldig glad i å løpe, og dette er det ikke så vanskelig å få gjort ute. Det sier seg fort litt selv.. men det er ikke alltid like enkelt å få trent styrke ute visst nok. Derfor gikk jeg til innkjøp av noe som heter R.O.P.E.S. Dette er noe av det mest geniale jeg har vært borti 🙂

IMG_0913
Trening med R.O.P.E.S. ute på Sognsvann

Ropes er ganske enkelt en treningsstrikk med feste både for armer og et livbelte. Dette gjør det til et fantastisk verktøy for partrening.

Samtidig som den ene i paret kan trene overkroppen med de to slyngene i endene, kan nr to trene bein og kjerne med slyngen på midten.
På bildet over ser dere at jeg også har funnet et godt tre ute å feste slynga rundt for å kunne trene på egenhånd. Her er det kun fantasien som stopper deg fra å få en helt rå økt.

Men, ikke alle har R.O.P.E.S. tilgjengelig hjemme og trenger andre alternativer.
Vel, jeg skal ikke gi deg hele hemmeligheten her i et blogginnlegg som egentlig skulle omhandle min egen trening ute. Men, om du trenger en god måte å trene ute på hytta, campingen eller hva det er, følg med utover uken så kommer det et nytt innlegg om akkurat dette. Mest sannsynlig så har du alt du trenger av utstyr for å trene kroppen liggende rett foran deg akkurat nå mens du leser dette.

Nå gjenstår det bare 1,5 uker så er det tur til Nordnorge for å bygge familiehytte. I den forbindelse kommer det garantert til å komme litt ut på bloggen om livet der oppe, og kanskje et og annet innlegg om en topptur eller to. Ikke minst så gleder jeg meg til å ta fatt på alt det tunge arbeidet der oppe for å få litt gratis trening selv når det er ferie 🙂

Ha en rå og sporty sommer videre!

-Jorny-

PS!! – Følg meg på Instagram og Facebook for de siste oppdateringene frem mot høstens utfordringer 🙂 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s