Ferie 2018 – turer i fjell, mark og løping ut ad h….

Som mange har sett har det ikke skjedd en dritt her i sommer. Det var i grunn litt en tanke bak det siden jeg allerede i april visste at jeg kom til å reise for mye rundt i sommer til å kunne skrive noe særlig. I grunn skulle man tro jeg var død om man ikke fulgte meg på Instagram også 🙂 

Det hele startet med at jeg i mai sluttet som personlig trener på Sportsklinikken i Oslo og valgte å gå en annen vei. Jeg startet opp med ren webcoaching som PT, og ved siden av dette avholde workshops, gruppetimer etc. Midt i det hele kom det en god ide inn i hodet mitt om å søke høyere utdanning. (igjen) – Så om en uke starter jeg på 5 nye år på Høyskolen Kristiania på studier innen Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling.

Men, det har da skjedd en del i sommer allikevel…

 

Nord-Norge

Sammen med kona tok jeg flyet fatt og dro til Nord-Norge, nærmere bestemt Lenvik innenfor Senja. Der oppe holder familien på å bygge ny hytte på den gamle tomta som bestefar hadde hytte, så dette ble mer en arbeidsleir enn ferie. Men allikevel, det ble tid til både trening med R.O.P.E.S. og flere turer i fjellet – blant annet opp til ”Segla” på Senja.

 

IMG_7346
Far og stemor på vei opp mot toppen av Segla på Senja, ca 600 m.o.h. på dette bildet

Etter 10 dager i Lenvik dro vi hjemmatt og var egentlig klare for å holde oss ved teltet til vi skulle starte opp med skole begge to. Vi skulle fokusere på å kose oss i marka på ”toppturer” i Oslo, trene og ikke minst slappe av.
Men nei dag. 6 dager etter at vi dro hjem fra Nord-Norge satt vi på Valdresekspressen på vei til Vang der min mor har feriehus. Det var visst et slektstreff man måtte delta på også i år 🙂

IMG_7213
Heimbygda i Valdres – Vangsmjøsi med fjell godt rundt seg – Bilde tatt fra Rødalen i Øye

Hva skjer nå a ?

Men hva skal man nå gjøre?
Her sitter man i Ville, Vakre Valdres og ser ut på regnet etter at man fant ut at man glemte den ene løpeskoen hjemme.. (serriøst – det er 5 uker til Oslo Marathon og man glemmer treningsutstyret hjemme når man drar bort???)

Greit nok, jeg har et ganske bra treningsgrunnlag etter denne sommeren – selv om varmen ikke har vært på min side alltid og man har vært mye borte. Juli ente med 168 km på klokka, så kan ikke klage for mye, men det passer litt dårlig med en lengre pause så nærme et marathon J
Samtidig – det første jeg skal etter at jeg kommer hjem fra Valdres er å komme meg gjennom en fadderuke på skolen – har en stygg følelse at det blir lite løping da…

 

Noen tips?

 

IMG_0962
På tur til Vettakollen i Oslo. Her på Bånntjern overnfor Gaustad i det himmelen åpnet seg for første gang på 4 uker 🙂

Hvordan skal jeg rekke alt da?
Jeg mener. Her er jeg, ganske nærme et marathon og ikke får trent nok føler jeg, jeg skal starte på skole om 1 uke, og har en haug med andre ting å gjøre fremmover.

Vestli IL vil ha meg inn som trener i volleyballen til høsten, jeg dømmer jo volleyball fra før, jeg har et band, jeg skal holde gruppetimer ute OG SKOLE???
Om noen har noen ekstra timer til døgnet mitt fremover er det bare å si fra 🙂

 

-Jørn-

PS!! – Følg meg på Instagram og Facebook for de siste oppdateringene i livet…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s