Gladfølelse i høyfjellet – men litt høye skuldre om dagen…

Den siste tiden har det vært utrolig mye fint som har foregått.
Ferie i Valdres, ferie i Nord-Norge, og enda en ferie i Valdres. Sistnevnte ble en liten opptur da vi tok turen innom Eidsbugarden med Fondsbu som mål, og jeg fikk også tatt en tur opp i dalen ovenfor der vi bor og gått deler av Pilgrimsvegen. 

Men, alt dette til tross, det er ganske høye skuldre om dagen etter at jeg sjekket kjapt gjennom mailen min i dag morges. Det var nemlig en ting jeg hadde glemt…

Fondsbu_edit
DNT-hytta Fondsbu på Eidsbugarden er vel verdt et besøk om man er i Jotunheimen

Som jeg sa i forrige blogginnlegg, har det denne sommeren vært mye moro, mange fine turer og mye bra trening, med et mål for øyet – Oslo Marathon den 15. september. Dette skulle bli en ny pers, ny bragd, og jeg skulle bevise en gang for alle at jeg har noe å gjøre i de lengre løpene.
Men, i dag tidlig når jeg sjekket mailen min kom jeg plutselig over en påminnelse om et løp jeg ikke helt husket å ha meldt meg på. Nordmarkstraveren den første helgen i september. Her var jeg visst påmeldt 30 km 🙂
Oooops.

Greit nok, jeg er jo i ganske god form til å fullføre en 30 km i dag, det ligger litt i opptreninga til Oslo Marathon at jeg er det, men dog…

De færreste ser vel kanskje problemet, men er jeg egentlig klar for to lengre løp på 14 dager? og vil deltagelsen i Nordmarkstraveren ødelegge for oppkjøringen til Oslo Marathon?
Skjønner du nå hvorfor jeg har så høye skuldre selv om jeg koser meg i fjellheimen?

Vinjebue_edit
Vinjebue på Eidsbugarden. Den første hytta som ble satt opp i Jotunheimen står fortsatt på sin Orginale plass, like bortenfor hotellet

Men hva ska´n gjøra da? Man trekker seg vel ikke fra et løp fordi man er redd??? 

Nei, det var vel det jeg også tenkte. Det er greit nok at jeg kanskje må velge, enten satse alt på Oslo Marathon eller velge å «fullføre» begge løp. Men det skader vel ikke å prøve?
En ting er i allefall sikkert. Jeg må heve lista litt ekstra på trening fremmover og legge om planen litt når jeg kommer hjem. Å bare seile videre på planen min frem til 15. september fungerer tydeligvis ikke i allefall.

En ting er i allefall sikkert

Om 3 dager er jeg tilbake i lavlandet og har både betong og Nordmarka i umiddelbar nærhet. Da blir det frem med godvilje, guts og hardkjør så skal denna gutten komme seg i form til å fullføre 2 langløp på 14 dager.
Om noen har noen ultragode tips er det bare å hyle ut så skal jeg ta de til meg. Dette blir å se på som høsten store utfordring – ved siden av å skulle bli student igjen såklart.

 

-Jørn-

PS!! – Følg meg på Instagram og Facebook for de siste oppdateringene frem mot løpene 🙂 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s