Møkkavær og innesitting

For de fleste er sikkert 50% av overskriften min en vanlig dag?
Du starter dagen i pysj-buksa, slår på tv´n og kaffetraktern og blir litt for lenge i sofaen. Etter å ha vært litt for lenge i sofaen går du for skams skyld å kler på deg noe annet, og deretter setter deg ned i sofaen igjen….
Så går du å legger deg etterhvert… 

Vel, sånn var min dag i går følte jeg.
Sov helt til klokken 09:30, og når jeg endelig sto opp var det bare å kikke ut av vinduet og konstatere at møkkaværet som meteorologisk institutt skrøt så fælt av i går, faktisk kom.

Valdres er vanligvis en fantastisk fin plass, med ville fjell og vakre daler som strekker seg høyt opp mot himmelen. Men det er svært sjeldent at Valdres blir en vakker plass når skyene henger 40-50 meter over hustaket ditt, det bøtteregner og blåser 20-25 sekundmeter med vind.

Eidsbugarden_edit
Valdres, slik vi alle er vant til å se det. Eidsbugarden Hotel og vannet Bygdin som koser seg i godværet. 

Bildet over ble tatt på en tur inn til Eidsbugarden på torsdag denne uken. Stort finere enn dette kan ikke Jotunheimen være, men det forrige døgnet var ikke fullt så fint…

Så hva gjør man da? Når man er vant til å trene 3-4 timer i døgnet, være ute å gå hele tiden, og ikke minst det faktum at alt dette pleier å foregå i friskluft.

Jo, man setter seg ned med 10-15 kopper te, EM på tv, og laptopen på fanget for å planlegge de neste månedene med trening frem mot Oslo Marathon og Nordmarkstraveren.

Allerede etter 2 timer i våken tilstand fikk jeg beskjed fra pulsklokken min at det var «tid for bevegelse». Et varsel som kommer dersom jeg har vært for lenge i ro. Dette varselet har kommet titt og ofte i dag, og klokken var vel kun i fred de 3-4 gangene jeg spiste i dag.

Men, det kommer vel en endring.
I dag er det familietreff i slekta til bestefar, etter dette setter vi nesa mot Oslo igjen, og livet kan begynne.
Det blir trening allerede i kveld – forhåpentligvis, og en lengre tur på søndag.

Mandag starter hardkjøret med Fadderuka IntoCampus i forbindelse med at jeg starter på Høyskolen Kristiania om 1 uke. Dette blir starten på noe spennende, og det blir moro å se hva som skjer i livet fremover. 

 

Hvordan var været der du var i går, og hva gjorde dere? 

 

PS!! – Følg meg på Instagram og Facebook for de siste oppdateringene i livet  🙂 

Reklamer